Herkent u deze knelpunten ook in uw organisatie?

In bijgaande presentatie (in PDF formaat) kunt u zien of u ook de knelpunten herkent die worden weergegeven.

Herkent u bijgaande knelpunten?

Het pakket, genaamd Time IT, is gebaseerd op een methodiek die ik zelf 15 jaar geleden heb ontwikkeld en gebruikt heb bij diverse organisaties. Het is een product wat je gebruikt voor het slim samenstellen van een planning en/of stappenplan/draaiboek en via allerlei innovatieve communicatie middelen de mensen real time aanstuurt c.q. informeert via allerlei o.a. mobiele devices. Met als doel meer efficiëntie, tijdsbesparing en risico vermindering voor de business.
Het pakket wordt ingezet voor verbetering en structurering van de diverse processen binnen een organisatie.
Het is een pakket wat zeer gebruikersvriendelijk is en efficiënt werkt, waardoor elke organisatie ook veel tijd en dus geld kunnen besparen. Het pakket kan men gebruiken voor meerdere toepassingen zoals het maken van planningen, implementatie/installatie werkzaamheden zowel technisch als functioneel, migratieplannen, project management, etc. Het is generiek opgezet waardoor inzetbaar voor vele toepassingen. Het pakket is mede gezien door zijn manier van opzet en de innovatieve aansturing en informeren van mensen uniek.
Sinds begin 2016 is het pakket uitgebreid met een resource planning. Dit biedt mogelijkheden om mensen flexibel in te plannen en real time de beschikbaarheid op te vragen.