PRUTSEN, PRUTSEN, GEPRUTS!!

“Loop jij nog steeds te prutsen met Excel bij het maken van een stappenplan? Ben je ook bezig met allerlei geknutsel in een werkblad om die macro’s goed werkend te krijgen? Loop jij ook steeds achter je mensen aan voor een status update?

JA, dan hebben wij een OPLOSSING voor je.”

Natuurlijk kun je met Excel veel doen, maar het is geen hulpmiddel om een planning ermee te maken en of het nu voor een implementatie is of voor de aansturing van een proces, het maakt niets uit.

In mijn rol als Projectmanager bij diverse organisaties probeerde ik alles geregeld te krijgen middels Excel, macro’s en procedures. Maar eigenlijk is het onbegonnen werk. Het werd complexer, niet overzichtelijk en moeilijk te doorgronden en vergeet niet het is allemaal statisch!

Excel is daarvoor niet geschikt, hoe goed je ook ermee kunt omgaan!
Als je een verzameling van activiteiten bijv. een audit van ISO certificering of een implementatie of een transitie programma wilt aansturen, dan moet je daarvoor de juiste hulpmiddelen kiezen.

Juist met Time IT kun je heel snel zo’n verzameling van activiteiten realtime aansturen. De voordelen zijn enorm en vergeet niet wij garanderen 40% besparing!