Opvolging van activiteiten

“Het is voor mij erg moeilijk om de opeenvolging van activiteiten in de gaten houden. Men is te die druk met andere dingen en koppelt daardoor hun status niet op tijd terug. Ik moet er constant achteraan blijven bellen. Dit is zo frusterend en het kost alleen maar tijd!”
Dit heb ik al zo vaak mee gemaakt in mijn rol als implementatie manager en nog steeds hoor ik dit van diverse managers. Die hele communicatie kost mij zoveel tijd, het is bijna niet te doen.
WAAROM HOUDEN MENSEN ZICH NIET AAN DE AFSPRAKEN?
Door het proces gestructureerd in te richten en ervoor te zorgen dat het inzichtelijk en overzichtelijk is voor iedereen, geeft de mensen rust. En natuurlijk ben je misschien activiteiten vergeten, niet erg, gewoon aanpassen en doorgaan.
Wil je zien hoe wij dit voor je oplossen? Stuur een berichtje achter en wij sturen u enkele voorbeelden toe.