Uitnodiging Time IT event “Connect & Control”

IMG_0421Staat u voor de implementatie van een nieuw applicatie, systeem of migraties? Het Time IT event “Connect & Control” biedt u nu een kans om te ontdekken hoe u dergelijke trajecten veel gemakkelijker en efficiënter kunt laten verlopen. Tevens maakt u als exclusieve genodigde de primeur mee van de lancering van de mobiele Time IT APP.

Ervaar wat de mobiele APP van Time IT u biedt
U maakt deze middag kennis met de Time IT APP. Een applicatie waarmee u altijd in controle bent tijdens de diverse implementaties binnen uw organisatie. Niet alleen weet u vooraf wie wat doet, hoe en wanneer, in welke volgorde en in hoeveel tijd, u volgt bovendien real time de voortgang op elk medium. Maak nu zelf mee hoe het Time IT stappenplan en de bijbehorende directe communicatie module u ondersteunen op essentiële momenten.

Control 
Directeur Peter van Deutekom neemt u mee in de wereld van Time IT, zodat u zelf de voordelen kunt ervaren voor uw onderneming. Tal van grote organisaties werken inmiddels met dit unieke product en delen op deze middag graag hun successen met u.

Connect
Met genoegen nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op het Time IT event “Connect & Control”. Een speciaal event voor een select gezelschap ICT-specialisten. U bent van harte welkom in de sfeervolle en prachtige ambiance van locatie STUDIO 19c, in de regio Utrecht.

En voor een culinair hapje en drankje wordt gezorgd.

Programma
16:00 uur: Ontvangst met een feestelijk drankje
16.30 uur: Opening door Peter van Deutekom
16:40 uur: Spreker Ries Bode, Mede oprichter en Directeur Management in Motion
16.55 uur: Kennismaking met Time IT en nieuwe mobiele APP
17:25 uur: Spreker Jan Oomen, Programma Manager (landelijke aanbieder van media- en telecommunicatiediensten)
17:40 – 20.00 uur: Met elkaar in verbinding onder het genot van een culinair hapje en drankje
20.00 uur: Afsluiting

Datum  : Donderdag 13 november 2014
Locatie : STUDIO 19c, Pothuizerweg 19c  in Schalkwijk (routebeschrijving: www.studio19c.nl)

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, meldt u zich daarom tijdig aan door een e-mail te sturen naar event@time-it.org uiterlijk voor 8 november a.s. 

Graag hierbij aangeven met hoeveel personen u wenst deel te nemen.

Overzicht activiteiten