Time IT in de praktijk!

Afgelopen woensdag 20 november werd op een netwerkbijeenkomst in IJsselstein voor meer dan 100 ondernemers, een promotie film van “Time IT in de praktijk!” geannonceerd.

Het beschrijft een situatie binnen een financieel bedrijf, waarin plotseling door een fout in de programmatuur de financiele betalingen en verwerkingen niet meer kunnen plaatsvinden. Als dit niet snel wordt opgelost, gaat dit ten koste van het imago van het bedrijf.

Natuurlijk is dat maar een voorbeeld vanuit de praktijk, maar of het nu betrekking heeft op financiële transacties, het is denkbaar dat dit ook bij andere verwerkingen binnen de processen van een organisatie kan plaatsvinden. De vraag is nu wat doet u dan? Het is makkelijk om te zeggen, ik doe wel een update of een upgrade van de programmatuur, maar weet u exact wat de consequenties zijn voor uw andere bedrijfsprocessen en voor uw business?

Natuurlijk lost Time IT dit niet zomaar op, maar het pakket helpt u wel om alle stappen die noodzakelijk zijn voor de upgrade, op een eenvoudige en efficiënte manier in kaart te brengen. En dat is wat u nodig hebt. U moet snel kunnen zien welke stappen noodzakelijk zijn voor uw bedrijfsprocessen om een upgrade van een bepaald programma te laten uitvoeren.

Time IT helpt u om deze stappen overzichtelijk in kaart te brengen. En als u dan ook de juiste medewerkers vermeld inclusief de benodigde tijd, afhankelijkheden en de communicatie inregelt, bent u klaar voor de upgrade.

In deze promotie film wordt dus een probleem “geanimeerd” uitgelegd, tevens ziet u via een beknopte demo e.e.a. omtrent de functionaliteiten van het pakket en uiteindelijk ziet u middels een uitgebreid Dashboard de voortgang van de daadwerkelijke implementatie.

En zoals al vaker gezegd, succes is afhankelijk van de voorbereiding en de daadwerkelijke communicatie ten tijde van de uitvoering.

Kijk naar de film en maak een afspraak voor een real time demo van het pakket!

Time IT in de praktijk!