Reacties van klanten/gebruikers

Hierbij enkele reacties van klanten/gebruikers die al Time IT gebruiken voor diverse trajecten:

Leverancier van hardware/software:

Ik heb Time IT in de praktijk meegemaakt in een van de eerste versies tijdens de migratie van een zeer business en tijd kritische omgeving. Toen was het al een oplossing die z’n investering meer dan waard heeft bewezen. Inmiddels zijn veel functionaliteiten verder geautomatiseerd wat de oplossing nog gebruiksvriendelijker maakt. Het sturende karakter en de integratie met de moderne communicatie middelen maken Time IT een onmisbaar tool voor professionele event/projectmanagers.

Uw stappenplan in de hand!

Projectmanagement organisatie:

Time IT is zeker gebruikersvriendelijk en het zorgt ervoor dat de controle over alle activiteiten door het gehele plan goed te volgen is. Het software pakket zorgt ervoor dat je compleet in controle bent over alle activiteiten.  De communicatie kan vooraf gedefinieerd worden wat het leven een stuk makkelijker maakt voor de manager.De look en feel van het pakket is prettig om mee te werken.
Goed stuk software noem ik dit ­čÖé

Projectmanagement en Beheer MKB organisatie:

Time IT, en de daarin geïmplementeerde methodiek van het gecontroleerd uitvoeren van een stappenplan, is een waardevol product. Het helpt organisaties om gestructureerd en kostenbesparend, complexe en tijdkritische projecten uit te voeren. Dit komt nog meer tot zijn recht bij zich herhalende projecten.

Technologische organisatie:

Het pakket Time IT helpt mijn projectmanagers waakzaam te zijn bij het verloop van een project. Het ondersteunt mijn mensen gedurende het gehele traject. Juist door de diverse communicatie technieken die Time IT gebruikt, maakt het leven van een projectmanager een stuk eenvoudiger. Ook zijn we nu “in control” gedurende het gehele traject wat uiteindelijk heel veel geld bespaart en onze klanten tevreden houdt.

Juist in deze tijd is het nakomen van afspraken met je klanten essentieel. Doe je dit niet dan verlies je klanten en juist door Time IT kunnen we onze klanttevredenheid op een hoog peil houden!


————–
Dit was een opsomming van reacties van enkele klanten.
Volgende keer meer nieuws omtrent de communicatie mogelijkheden met dit unieke pakket.