Proof of Concept met Time IT!

Om te bewijzen dat Time IT echt werkt voor uw organisatie en dat er veel meer toepassingen mogelijk zijn die met Time IT ingevuld kunnen gaan worden, kunt u Time IT inzetten in uw organisatie, gedurende een bepaalde periode, met ondersteuning van een professional.

Van te voren bespreken we de evaluatie criteria vast en leggen deze inclusief de kosten van het pakket vast als men besluit na de Proof of Concept periode door te gaan.

De uiteindelijke investering is afhankelijk van de volgende criteria:

  • Het aantal medewerkers die gebruik maken van Time IT door
    het maken van plannen
  • Het aantal medewerkers die aangestuurd worden
  • Het aantal medewerkers die geïnformeerd worden

Op basis van bovengenoemd aantal wordt de investering eenmalig vastgesteld. Daarbij komt dan wel de jaarlijkse benodigde supportkosten.
Tijdens de Proof of Concept periode betaalt u een kleine vergoeding voor het gebruik van Time IT en betaalt u de uur kosten van de professional die alles bij u ter plekke begeleidt.

Tevens worden de mensen van uw organisatie bekend gemaakt met het pakket, middels training en begeleiding. Vooraf wordt ook vastgelegd welke case gebruikt gaat worden om te laten zien dat het allemaal werkt. In de periode dat de professional aanwezig is, wordt dus de case ingevoerd in Time IT en volledig door het pakket aangestuurd.

Juist door een Proof of Concept periode te gebruiken, kunt u onderzoeken welke mogelijkheden er nog meer zijn. En door het pakket te zien werken, krijgt men ideeën omtrent de toepasbaarheid binnen de eigen organisatie.

Denk Out of the Box, het werkt echt!