Migratie in de Zorg succesvol uitgevoerd!

Afgelopen maanden a.h.v. enkele Excel sheets een compleet gedetailleerd stappenplan gebouwd in Time IT voor de migratie van een aantal systemen van de ene organisatie naar de andere. De activiteiten werden samengevat in diverse stappenplannen, eentje voor de proefmigratie, een voor de daadwerkelijke migratie (ruim 300 stappen) en voor de post activiteiten (gecontroleerd opstarten van de business). Natuurlijk hadden we ook een fall-back scenario klaar liggen, mocht e.e.a. fout gaan.

Na een intensieve voorbereiding met diverse partijen zijn we ruim een week geleden (30 september) gestart en is de migratie na 6 dagen succesvol afgerond. Het team wat hierbij betrokken was bestond uit meer dan 50 personen zowel IT als de Business. De gehele aansturing vond plaats via de APP waarmee de medewerkers hun taken konden starten c.q. afronden en waarmee het Management gedurende de hele migratie de voortgang nauwgezet kon volgen.

Wat leuk om te vermelden is, dat de 2e. kamer toestemming heeft gegeven voor deze migratie in de Zorg en wat dus uitgevoerd is met Time IT. Iedereen was zeer enthousiast omtrent de gebruikte methodiek.

Weer een mijlpaal bereikt.