Blog

Terug naar hoofdpagina

Met Time IT Mobile bent u altijd in control ongeacht waar u bent!

IMG_0421Binnen organisaties heb ik de afgelopen 20 jaar helaas maar al te vaak gemerkt dat uw projectmanagement of u als IT leider last heeft van vertragingen bij implementaties van nieuwe of gewijzigde functionaliteit. Feitelijk heeft u geen grip op de status van de verandering, vernieuwing of wijziging, waardoor u niet tijdig wordt geïnformeerd. Hierdoor ontstaat er vertraging in de beschikbaarheid van de systemen voor de business, wat u weer aan uw collega businessleider mag gaan uitleggen.

Daarom heb ik Time IT ontwikkeld. Door mijn jarenlange ervaring met het maken van stappenplannen en mijn worsteling met de communicatie werd het mij duidelijk dat er een combinatie moest komen van overzicht, structuur, planning en communicatie.

Inmiddels is Time IT bij verschillende organisaties ingeburgerd als het systeem dat duidelijkheid verschaft aan de gehele keten die met de verandering, vernieuwing of wijziging te maken heeft, dus ook uw collega business leider.

Met handige voorgeprogrammeerde e-mail en/of sms-berichten wordt iedere deelnemer in het programma geïnformeerd over de status en is uitloop geen verrassing meer. Ruim op tijd kan een programmamanager met behulp van Time IT nu aangeven waar de schoen wringt.

Middels zijn laptop of elk ander mobiel device kan zowel de projectmanager als de medewerker de status volgen en acties ondernemen.

Niet onbelangrijk voor de governance van een verandering. Bij majeure wijzigingen wil een accountant altijd inzage hebben in het verloop van de wijziging. Bij Time IT worden alle activiteiten gelogd, zodat snel en duidelijk kan worden teruggezien hoe het project is verlopen.

Met Time IT kunnen projectleden zich ook niet meer verschuilen, worden alle activiteiten vooraf bedacht en beschreven inclusief de eventuele daarbij behorende werkinstructies. Handig voor verdere programma’s want in Time IT kun je gemakkelijk nieuwe projecten starten met eerdere stappenplannen. Het systeem rekent alles op tijd door en controleert de beschikbaarheid van resources.
Ik adviseer Time IT altijd aan organisaties:

  • die hun beheer verder willen optimaliseren
  • grote veranderingen op regelmatige basis doorvoeren zowel functioneel als technisch
  • die grip wil hebben op wat te doen ten tijde van een calamiteit
  • die grote projecten en/of programma’s aansturen
  • onderhoudsweekenden willen aansturen

Voor meer info: stuur een e-mail naar info@time-it.org.

© Copyright 2024 Time IT   010 8461784 | Van der Duijn van Maasdamweg 588 | 3045PE Rotterdam