Is gestructureerd werken nog een must?

Ik ga er vanuit dat organisaties beseffen dat je met gestructureerd werken tijd en dus geld kunt besparen. Alleen zul je er wel voor moeten investeren. In diverse gesprekken die ik voer met diverse bedrijven in allerlei branches is er wel besef dat er gestructureerd gewerkt moet worden, alleen hoe doe je dat dan en wat gaat het me dan opleveren. Natuurlijk is het laatste moeilijk op voorhand te bepalen, maar dat er geld bespaart wordt is 100% zeker.

Maar hoe je dat dan en wat moet ik er allemaal voor doen is dan de vraag.  Een van de dingen die hier een rol in spelen is wil je wel investeren in hulpmiddelen en mensen? En als het antwoord hierop ja is, schroom dan niet de juiste hulpmiddelen aan te schaffen en ondersteuning erbij te vragen. En niet alleen ondersteuning om hulpmiddelen te implementeren maar ook om je processen optimaal in te regelen.
Vergeet niet dat hulpmiddelen de organisatie kan helpen om de processen gestructureerder ingericht te krijgen.

Vwb. Time IT is het 100% zeker dat je met dat pakket heel veel tijd en dus geld kunt besparen in diverse processen binnen je organisatie. Zoals het Change Management proces of het Release Management proces en vergeet niet dat elke organisatie te maken heeft met Project Management in wat voor vorm dan ook.
Bij elk project hoort een plan van aanpak, oftewel een stappenplan waarin alle stappen die uitgevoerd dienen te worden, duidelijk en gedetailleerd staan verwoord zodat het geheel open en transparant is voor eenieder. Pas dan kan je door de methodiek te gebruiken waarop Time IT is gebaseerd zowel in de voorbereiding alsmede in de aansturing veel tijd en geld besparen.

Want wat kost nu veel tijd, ja het maken van een plan en elke keer die wijzigingen doorvoeren, dat kost tijd. En als je nu hiervoor een investering moet doen en ondersteuning benodigd is, dan moet je als organisatie dit zonder twijfel gaan doen. Uit ervaring en in de praktijk is al bewezen dat door een gestructureerde methodiek elke organisatie veel tijd en geld kan besparen.
Twijfel niet, maar laat het maar eens bewijzen en nodig de specialisten hiervoor uit.

Stuur een berichtje naar info@time-it.org en we maken een afspraak voor een geheel vrijblijvende demo en u zult zien dat Time IT u direct kan gaan helpen om uw doelen te halen.