Implementatie van SAP m.b.v. Time IT

Maak gebruik van SAP upgrades om uw bedrijf up to date te houden en gebruik de juiste hulpmiddelen voor het implementatie traject!

SAP staat voor Systems, Applications, and Products for data processing. Een SAP kan als systeem ingezet worden om binnen een bedrijf de werkzaamheden te bevorderen door collaboratie te optimaliseren en te zorgen voor betere efficiëntie, productiviteit en betere coördinatie. Op dit moment maken over de hele wereld al meer dan 82.000 bedrijven gebruik van de  SAP software.

Doordat de technologie zich blijft ontwikkelen, is het belangrijk dat uw SAP software bij de tijd blijft. Daarom zijn er verschillende soorten SAP upgrades te verkrijgen. Door een hogere en nieuwere versie van SAP aan te schaffen, voorziet u uw bedrijf van verschillende voordelen. Hieronder staan de belangrijkste redenen om SAP upgrades uit te voeren:

•           Een upgrade garandeert dat de SAP uw bedrijf ondersteunt
•           De functionaliteit neemt toe, wat voor een snellere, betere en/of flexibelere afwikkeling van de bedrijfsprocessen kan zorgen
•           Een upgrade zorgt ervoor dat de standaard pakketten strategie gecontinueerd worden, doordat de oude applicaties omgezet worden.

Wel is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. Kiezen voor SAP ugrades betekent dat deze opnieuw geïmplementeerd moeten worden en dus invloed zal hebben op uw bedrijf. U zult waarschijnlijk uw processen hierop dienen aan te passen. Het is belangrijk om na te denken wat precies de voordelen zijn, wat het voor uw bedrijf of organisatie kan opleveren en vooral welk impact het zal hebben op de bestaande infrastructuur. Aan de andere kant moet u ook bedenken wat de consequenties zijn wanneer u geen SAP upgrades toe gaat passen. Wanneer u een SAP update uitstelt of overslaat, kan dit ook grote gevolgen voor uw bedrijf hebben.

Om een weloverwogen keuze te kunnen maken, kunnen de medewerkers van Mirada u bijstaan. Dit bedrijf heeft veel ervaring met het optimaliseren van een management van een bedrijf. Zo kunnen wij u van professioneel advies voorzien. Ook kunnen wij bij Mirada ondersteuning bieden bij het implementeren van de SAP software. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Time IT pakket. Dit pakket is gebaseerd op de door ons zelf bedachte methodiek waarop inmiddels al meer dan 600 stappenplannen gemaakt en aangestuurd zijn.

Of u nu kiest voor een nieuwe implementatie of een upgrade in beider gevallen kan Time IT u daarbij volledig ondersteunen.

Voor meer informatie over Mirada, SAP upgrades of het Time IT pakket, kunt u terecht op onze website. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen!