Hoe haalt u nog meer rendement uit uw Service Managementsysteem?

 

Afgelopen week had ik met een aantal mensen een discussie omtrent functionaliteit van Service Management programmatuur en wat ze daarin missen. In een keer viel het dubbeltje!

 

Uw Service Managementsysteem is bijna precies wat u nodig heeft, maar een Service Managementsysteem bevat een beperkt workflow mechanisme voor het aansturen van mensen en het uitvoeren van hun activiteiten. Deze handmatige activiteiten zijn tijdrovend en foutgevoelig.

Het ontbreken van een centrale communicatie en geautomatiseerde gedetailleerde workflow zorgt ervoor dat implementatie managers geen real time inzicht hebben omtrent de daadwerkelijke uitvoering van hun changes en/of releases en dat is juist wat u en onze klanten nodig hebben. Real time inzicht en volledige grip op het implementatieproces onafhankelijk van plaats en tijd!

Bij het uitvoeren van activiteiten zoals implementatie van nieuwe systemen, upgrades, technische implementaties, verhuizingen, aansturing van processen, etc. mist men vaak de unieke eigenschappen zoals centrale communicatie, automatische logging gedurende de uitvoering, importeren en kopiëren van gegevens, real time inzicht via een dashboard en alles ook zichtbaar via een mobiel apparaat.

Wanneer u de centrale communicatie wel kunt inregelen en automatische logging van de uitvoering plaatsvindt, behaalt u meer rendement uit bestaande systemen en mensen.

Een visueel dashboard met Gantt Chart geeft een centrale, heldere status voortgang en maakt het mogelijk om waar dan ook ter wereld implementaties real time te monitoren en aan te sturen.

Men zou graag handmatige tijdrovende en foutgevoelige activiteiten willen vervangen en uitsluiten en stappenplannen willen hergebruiken op een snelle manier.

Al deze wensen zitten al in Time IT en daarom is het een ideale add-on binnen het Service Managementsysteem.

Om het nog mooier te maken, heeft Time IT een mobiele APP die de medewerker de mogelijkheid geeft zijn eigen activiteiten via een postvakje te zien en te verwerken zodra de communicatie naar hem of haar is verstuurd. Deze communicatie berichten hoeft men maar eenmaal te definiëren en men kan deze inzetten voor alle taken of selectief.

Ook het management en de stakeholders kunnen via de APP de status real time volgen. Dat geeft rust in de tent en gaat heel veel tijd in de communicatie besparen en tevens fouten voorkomen!

Kort gezegd taken en verantwoordelijkheden zijn voor iedereen real time inzichtelijk ongeacht waar u zich bevindt! Een workflow die niet alleen maar het aansturen van mensen, maar ook het reclameren, status opvragen en informeren regelt, zorgt voor behoorlijke voordelen in tijd en dus geld. Hoe mooi is het dat er al een innovatief programma is waarmee je mensen kunt informeren bij mijlpalen maar ook als bepaalde taken gestart worden of afgerond zijn als aanvulling op het Service Managementsysteem! 

Op dit moment gebruiken organisaties zoals Ziggo/UPC, Het CAK, Quion al Time IT die ook een uitgebreid Service Managementsysteem hebben aangeschaft.

Wilt u het zien op basis van uw eigen plannen, bel ons dan even op nummer 085 003 04 86 of stuur een e-mail naar info@time-it.org. Wij reageren altijd.