Het wiel niet opnieuw uitvinden!

Waarom zou je elke keer weer opnieuw het wiel gaan uitvinden als er een makkelijke manier is om toch je doel te bereiken?
Ook bij het maken van een stappenplan komt dit aan de orde. Waarom zouden we geen templates bouwen van een groep aan activiteiten wat elke keer geherbruikt kan gaan worden? Je hoeft dus het wiel niet meer opnieuw uit te vinden.
Binnen het unieke pakket Time IT kan dit nu op een slimme en eenvoudige manier.
Binnen Time IT werken we namelijk ook met rollen. Elke medewerk(st)er heeft een of meerdere rollen binnen een organisatie en die gaan we deze bij het maken van een template gebruiken.
U prepareert dus een template met daarin alle gegevens zoals:
  • Welke activiteiten uitgevoerd moeten worden
  • Benodigde tijd per activiteit
  • Koppeling met documenten
  • Communicatie berichten worden gedefinieerd
  • Eventuele opmerkingen worden toegevoegd
  • De rol van de persoon die het gaat uitvoeren
Ook kun je vanuit andere templates of zelfs stappenplannen gedeeltes kopiëren waarbij alles wordt mee genomen. Het veld “Rol” wordt dan gevuld indien het al aanwezig was.
Op deze manier kun je dus verschillende templates bouwen.
Als men daarna de template af heeft, kan men een stappenplan genereren.
Door de rollen gedefinieerd in de template te koppelen aan medewerkers, wordt er automatisch een stappenplan gegenereerd.
Dit stappenplan kan daarna nog aan de wensen worden aangepast en op het gewenste tijdstip geactiveerd worden.
Weer een extra functionaliteit in Time IT erbij, die zorg draagt voor nog meer efficiency en uiteindelijk kostenbesparing. Wilt u meer informatie of een keer middels een demo zien, stuur een e-mail naar info@time-it.org of bel me op nummer 085-0030486.