Het snijvlak van Business en IT, geen probleem voor Time IT!

Business en IT

Het snijvlak tussen Business en IT!

Een van mijn cliënten, een bekend kabel en mediabedrijf in Nederland, heeft sinds begin 2015 mijn stappenplan programmatuur Time IT ingezet voor de aansturing van het factureringsproces voor haar zakelijke klanten. Met die positieve ervaring heeft het management onlangs ook besloten om mijn software te gaan gebruiken voor de facturering van de consumentenklanten.

Voor mijn programma haar intrede maakte in deze organisatie, was Excel de tool voor hun stappenplan. Dit was zeer tijdsintensief, stappenplannen in Excel zijn wel her te gebruiken, maar er kan van alles misgaan. De klant klaagde voortdurend en raakte het overzicht meer dan eens kwijt.

Nu via Time IT hebben management en projectmedewerkers een overzicht over welke werkzaamheden wanneer en door wie worden uitgevoerd. Mijn slogan is niet voor niets: met Time IT bent u in control over uw proces. Opdrachten kunnen door de medewerkers zelf worden gestart en afgemeld via hun mobiele devices.

Ook met Time IT kan een plan natuurlijk uitlopen, omdat er iets onverwachts gebeurt of gewoon omdat er met een activiteit iets misgaat. Maar door de innovatieve communicatie middelen van Time IT zal dat geen verrassing zijn. De project- of implementatie manager is voortdurend op de hoogte van de voortgang en als er vertragingen ontstaan, geeft Time IT een helder signaal.

De gehele aansturing van het programma verloopt dus automatisch. Medewerkers en management worden volledig geïnformeerd via diverse grafische weergaven die zij op ieder mobiel device of computer ontvangen. Je volgt de beweging van het programma terwijl het zich ontvouwt, real time zoals de Engelsen zeggen.

De laatste jaren hoor je steeds vaker dat mensen op het snijvlak van Business en IT moeten bewegen. In Time IT zijn Business en IT volledig met elkaar onderweg in de uitvoering van de voor de onderneming cruciale en dus belangrijke processen. Lean, Agile, DevOps en Tribes, Time IT heeft het allemaal.

Uiteraard wordt Time IT ook gewoon bij IT processen ingezet zoals onderhoudsweekenden, implementaties van programmatuur of migraties, etc. Zelfs een calamiteit binnen een organisatie kan in Time IT worden gemanaged. Maar steeds meer klanten kiezen ervoor Time IT in te zetten bij hun verkoop gerichte processen als billing en dat kan ik als producent alleen maar waarderen. Het product is tenslotte in de IT bewezen en kan uitstekend functioneren in een bedrijf kritische omgeving.

Bel me gerust voor meer informatie op: 030 2600018 of maak een afspraak via info@time-it.org.

Een demo behoort uiteraard tot de mogelijkheden en als u durft pak ik uw bestaande implementatie of verandering in Time IT over en kunt u direct zien wat het product voor u kan betekenen.