GOUD! Met Time IT eindelijk weer eens tijd om wat aandacht te geven

Met Time IT eindelijk weer eens tijd om wat aandacht te geven

 

Even een rondje over de afdeling lopen en links en rechts een babbeltje maken. Wat langer bij de koffieautomaat blijven hangen. Een kwartiertje langer lunchen, omdat je in gesprek bent met iemand. Het lijkt oppervlakkig, maar iedere leidinggevende weet dat deze momenten goud waard zijn.

Alleen, waar haal je – tussen het aansturen van je projecten door – de tijd vandaan? Time IT creëert die tijd.

Met Time IT leg je snel, eenvoudig én nauwkeurig alle stappen en resources die nodig zijn voor een project vast. Staat alles erin, dan genereert het systeem automatisch een stappenplan met daarin alle stappen die nodig zijn om het project tot een goed einde te brengen. Is dit plan in werking gezet, dan geeft het systeem automatisch een seintje aan deelnemers op het moment dat zij in actie moeten komen.

 

Ook de klant wordt tussentijds – op van tevoren afgesproken momenten – geïnformeerd over de voortgang. Bovendien kunnen alle deelnemers aan het project én de klant realtime

De software van Time IT is zo intuïtief in gebruik, dat het slechts enkele uren duurt voordat men alles begrijpt. Het instrueren van de mensen die er direct bij betrokken zijn, kost maximaal twee uur. Voor het gebruik van de app is een beknopte handleiding beschikbaar, maar in de praktijk wijst de app zich vanzelf.

 

Tijdsbesparing met Time IT

De kracht van Time IT zit in de tijd die je ermee bespaart. Of het nu om een eenmalig project of een terugkerend proces gaat, met Time IT bespaar je zowel in de voorbereidende fase als tijdens de uitvoering gegarandeerd veertig procent van de tijd.

Geen onduidelijkheden meer over wie, wanneer, wat moet doen. Geen stappen die overgeslagen of vergeten kunnen worden, met alle chaos, problemen en gevolgen voor het project van dien.

Geen brandjes meer om te blussen. Geen getelefoneer, gemail, gewhatsapp of wat dan ook over de stand van zaken. Het is niet meer nodig. Het systeem stuurt iedereen automatisch aan en iedereen wordt op tijd geïnformeerd. Iedereen weet waar hij aan toe is. Alles loopt. Wat een rust!

Wat een beetje aandacht doet

En wat doe jij – als leidinggevende – met al die rust? Je loopt weer eens een keer over de afdeling. Maakt links en rechts een praatje en komt in gesprek met een van je mensen een mogelijk knelpunt op het spoor.

Je blijft wat langer bij de koffieautomaat staan en geeft je assistent een welverdiend compliment. Tijdens de wandeling in de lunchpauze plak je er een kwartiertje aan vast, om nu eens écht met aandacht naar het verhaal van je collega te luisteren. Het resultaat?

Medewerkers die zich gewaardeerd voelen en meer betrokken raken. Een project dat soepel verloopt. En daarbovenop een tevreden klant. Wat ik al zei: goud!