Diverse rapportages

Binnen Time IT zijn diverse rapportages beschikbaar. Hieronder een weergave van het menu van waaruit u een selectie kunt maken.

Vanuit hier kunt u een keuze maken. Bij de selectie Plan kunt u het geopende plan printen of een bestaand plan selecteren.

Nadat u een keuze hebt gemaakt en de print-out is geproduceerd, kunt u alsnog besluiten of het op te slaan als een PDF of als een Excel of Word document.

Hieronder het voorbeeld van een demo scenario:

In bovenstaand rapport worden alle relevante gegevens incl. de weergave van parallelliteit, etc., zoals u ze ook kunt zien op het scherm weergegeven.

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende rapportages gedefinieerd. U hebt een keuze uit enkele financiële rapportages of zaken rondom de communicaties, opmerkingen en/of gerelateerde werkinstructies.

Ook kunt u een print-out maken van alle lopende of afgeronde activiteiten binnen een plan. Ook een print-out van alle ingevoerde Afdelingen en/of Medewerkers is beschikbaar.

Voor meer informatie zie ook de website: www.time-it.org

Volgende keer meer nieuws omtrent de functionele wijzigingen die binnen kort beschikbaar komen in Time IT, die van invloed zijn voor de positionering van Time IT in de markt. Dus hou dit nieuws in de gaten!