Aansturing van een verzameling van activiteiten/taken!

Elke organisatie zal regelmatig activiteiten of taken aansturen.

Alleen de vraag is, hoe doet men dat nu? Hoeveel tijd kost het u niet alleen om alles voor te bereiden, maar ook qua uitvoering?

“Iemand vertelde mij dat een activiteit qua aansturing/opvolging ongeveer 5 minuten aan tijd kost. Bij Time IT kost het u GEEN TIJD, want het geschiedt automatisch. Reken uit wat uw voordeel kan zijn en dan hebben we het nog alleen maar over de communicatie!”

Veel organisaties gebruiken Excel of een ander tool.Maar als u Time IT zou gaan gebruiken, elimineert u uw risico’s vooraf en bespaart u tijd en dus veel geld omdat Time IT veel werk uit uw handen neemt w.o. de communicatie richting alle uitvoerders en betrokkenen.

De methodiek binnen Time IT heeft zich inmiddels bewezen bij diverse organisaties en is pragmatisch. Geen extra ballast, maar alleen die zaken die voor u relevant zijn.

Binnen enkele dagen transformeren wij uw stappenplan/planning naar Time IT op een zodanige manier dat het meteen real time uitvoerbaar is incl. alle communicaties en relevante informatie.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek via e-mail naar info@time-it.org of bel ons op nummer 085 0030486 en wij laten u direct zien wat de mogelijkheden zijn! Wij reageren direct!