Blog

Kan ik activiteiten in een willekeurige volgorde in “In uitvoering” of in “Afgerond” plaatsen?

In principe kan dat niet. Je bent verplicht de volgorde te hanteren zoals het is weer gegeven in het stappenplan. Als je dat niet doet, krijg je een waarschuwing. Maar er is een uitzondering! I.g.v. je een stappenplan qua volgorde aan het testen bent, dan kun je de controle op de starttijd en eindtijd van […]

Lees verder

Kan ik tijdens de uitvoering van een stappenplan een status terug veranderen van bijv. “Geannuleerd” naar “Afgerond”?

ja, je kunt alleen maar de status veranderen van een activiteit mits de groep nog niet is afgerond en mits de eindtijd van de desbetreffende activiteit nog niet is verlopen, ALLEEN nooit naar “blanco” .

Lees verder

Kan ik een status veranderen “In bewerking” modus naar bijv. “Afgerond”?

nee dat is niet mogelijk. Veranderen van een status “blanco” naar “in uitvoering” of “Afgerond” kan alleen maar als je “In uitvoering” modus bent.

Lees verder

Kan ik de statussen veranderen als een stappenplan “In uitvoering” is?

ja dat kan, het plan wordt gestopt en dan kun je de status terugzetten. Dus van “Afgerond” naar blanco. Dat is het enige wat je kunt! Alleen als een stappenplan is verlopen, dan moet je de window tijden veranderen in de toekomst en dan worden alle statussen opgeschoond. LET OP: de berichten worden na bovenstaande […]

Lees verder

Moet ik een activiteit altijd “In uitvoering” plaatsen en dan pas “Afgerond”?

dat ligt aan jezelf wat je wilt. Als je de status in het dashboard nauwkeurig wilt volgen dan moet je de status van een activiteit zo snel mogelijk “In uitvoering” plaatsen en pas als het is afgerond in “Afgerond”, maar je mag dus de status “In uitvoering” overslaan.

Lees verder

© Copyright 2024 Time IT   010 8461784 | Van der Duijn van Maasdamweg 588 | 3045PE Rotterdam