Blog

Doorrekenen

Men kan nu tijdens de bewerking van een stappenplan het automatisch doorrekenen uitzetten. Dit bespoedigt de invoer vooral als men medewerkers opvoert die Agenda gedreven zijn. Alleen Time IT zal deze optie automatisch weer aanzetten als men activiteiten of hoofdgroepen heeft verwijderd!

Lees verder

Kan ik 30 werkdagen invullen i.p.v. uren?

Het antwoord hierop is NEE. Het systeem werkt met uren en minuten. Wil men bijv. 30 werkdagen opvoeren dan is dit 240 uur. Zorg er wel voor dat de rekenmethode van die desbetreffende groep (via ALT+Enter) op Medewerker wordt geplaatst.

Lees verder

Leegmaken veld Afdeling en/of Medewerker

De inhoud van het veld Afdeling en/of Medewerker kan verwijderd worden middels de toetscombinatie CTRL + 0 (nul).

Lees verder

Parallel maken van hoofdgroepen?

Stel je hebt 2 sets van 3 parallelle hoofdgroepen gemaakt. Dus 3 hoofdgroepen zijn parallel en beginnen om 13.00 uur en de 3 andere parallelle hoofdgroepen zijn ook parallel maar beginnen om 14.00 uur. De doorlooptijd van de hoofdgroepen is maximaal 30 minuten. Ik wil nu de 6 hoofdgroepen parallel maken met het start moment […]

Lees verder

Hoe voer ik de doorlooptijden in per activiteit?

als het bijv. 15 minuten is, tik dan 15 in en druk op ENTER als het 1 uur en 15 minuten is, tik dan 75 in en druk op ENTER of tik in 01:15 en druk op ENTER als het 3 uur is, tik dan 03: en druk op ENTER

Lees verder

Wordt alles meegenomen als ik een ander stappenplan of een gedeelte (een of meerdere hoofdgroepen) kopieer?

Ja, alles wordt mee gekopieerd met een uitzondering. Als je een gedeelte (een of meerdere hoofdgroepen) kopieert, worden alleen maar de selectieve berichten voor die hoofdgroep(en) mee gekopieerd. Als je het hele plan kopieert, worden alle communicatie berichten mee gekopieerd.

Lees verder

© Copyright 2023 Time IT   010 8461784 | Van der Duijn van Maasdamweg 588 | 3045PE Rotterdam