Blog

Verwijderen van een stappenplan

Je kunt pas een stappenplan verwijderen als die de status “Gesloten” heeft. Mocht dit niet het geval zijn, voer dan het volgende uit: Open het plan eerst en sluit het direct middels het kruisje (4e. button 1e. rij aan de linkerkant). De status wordt dan gesloten en het plan kan verwijderd worden.

Lees verder

Kan ik de schermen sluiten middels de ESCAPE toets?

Bij alle schermen waar een BUTTON aanwezig is met de functie Annuleren, kan men middels de toets ESCAPE ook het desbetreffende scherm sluiten.

Lees verder

© Copyright 2020 Time IT   010 8461784 | Van der Duijn van Maasdamweg 588 | 3045PE Rotterdam