Evenementen

Excel of Time IT?

Het perfect organiseren van een evenement is een stevige uitdaging voor de projectmanagers! En dan hebben we het nog niet eens over de aansturing. Veel organisaties gebruiken Excel voor het maken van een draaiboek. Met Time IT gaat het vele malen beter en makkelijker.

Het organiseren van evenementen – met name de aansturing van de betrokkenen ­– is tijdrovend. En fouten liggen op de loer. Het tijdpad klopt vaak niet en startmomenten, doorlooptijden en eindtijden blijken al snel inconsistent. Erg onoverzichtelijk allemaal. Begrijpelijk, want Excel is een rekenprogramma en niet gemaakt voor het opstellen van een draaiboek, laat staan voor de aansturing van mensen.

Bespaar tijd en geld

Time IT is een bewezen methodiek, verpakt in een geavanceerd programma. Hiermee plant u evenementen vele malen efficiënter. En elke betrokkene weet precies wat hij moet doen – en wanneer. Zo bespaart u tijd en geld. En minstens zo belangrijk: u houdt uw klanten tevreden!

Vraag een demo

Wij nodigen u uit voor een alleszeggende demo. We laten u graag zien hoe efficiënt u kunt werken met Time IT. Hoe makkelijk het is om uw opdrachtgever te informeren. Bijvoorbeeld als een bepaalde fase is afgerond. Of als er uitloop is, zodat u direct actie kunt ondernemen.

Download whitepaper Vraag een demo aan Stel uw vraag

© Copyright 2020 Time IT   010 8461784 | Van der Duijn van Maasdamweg 588 | 3045PE Rotterdam